Tuinonderhoud

Het belangrijkste element waarmee uw tuin floreert, ongeacht de grootte en het ongeacht het type tuin, is vakkundig uitgevoerd tuinonderhoud. Hoveniersbedrijf Erik vd Berg biedt hiervoor diverse servicepakketten aan:

  • Tuin onderhoudscontract doorlopend
  • Tuin onderhoudscontract lente en winter
  • Tuin vakantieservice voor gazon en beplanting
  • Eenmalig/Flexibel tuinonderhoud

Elke tuin verdient een goede zorg. Niet alleen omdat het in een goed onderhouden tuin prettig vertoeven is, maar vooral omdat bloemen en planten bepaalde zorg nodig hebben om optimaal te floreren zonder kans op plantenziekten.

De doorgewinterde tuinliefhebber, zoals wij zelf, zit waarschijnlijk het liefst elke dag tussen het groen en met de handen in de aarde, maar nodig is dit niet om uw tuin mooi te houden. De gemiddelde tuin heeft aan twee maal per jaar een goede tuinonderhoud voldoende om in goede conditie te blijven. Uiteraard is meer mogelijk/nodig wanneer u uw tuin graag strak ingericht en bijgehouden ziet.

Parkonderhoud en onderhoud grote tuinen

Voor VVE’s en particulieren met erg grote tuinen voeren wij tuinonderhoud uit onder de naam parkonderhoud. Alle mogelijke groenwerkzaamheden kunt u door ons uit laten voeren waaronder: gazononderhoud, maaien, boomonderhoud, beplanting en onderhoud beplanting, snoeien en rooien, onkruidbestrijding, stormschadeherstel, herbeplanten, enz.

Wilt u weten wat het beste onderhoud voor uw tuin is? Wilt u meer weten over onze diensten of een praten over onze diverse onderhoudscontracten? Wij zijn u graag van dienst.
Bij Hoveniersbedrijf “Erik vd Berg” kunt u er van op aan dat er geschoolde mensen met liefde en passie voor bomen en planten uw paradijsje onderhouden en het optimale uit uw tuin proberen te halen.