Tuinontwerp

Waaraan voldoet een goed tuinontwerp? Het ideale tuinontwerp resulteert in een tuin waar u jarenlang plezier van heeft. Voor de één bestaat een perfecte tuinaanleg uit een onderhoudsarme tuin, de andere wenst een tuin die in de loop der jaren tot wasdom kan komen.

Persoonlijke wensen, oppervlak, ligging van de tuin, invloeden van wind, zon en schaduw en bodemgesteldheid zijn factoren van belang, maar ook de stijl en de vorm van huis en interieur. Daarnaast is de levensstijl van de bewoners en het doel van de tuin punten die we meenemen in een tuinontwerp. Wenst u zich een vijver, een moestuin, meerder terrassen, een kindvriendelijke tuin of vindt u symmetrie in de tuin erg belangrijk? Door goed te kijken naar wensen en mogelijkheden komen we tot tuinontwerpen die passen.

Persoonlijke tuinontwerpen

Al onze tuinontwerpen zijn uniek en worden met de hand getekend. Uw wensen worden verwerkt in een stijlvol, eigentijds, goed doordacht en leesbaar ontwerp.
Uw tuin wordt eerst gedetailleerd ingemeten. Dan creëren we een uitgebreid schetsontwerp, dat we met u bespreken, en waarin we uw eventuele aanpassingen verwerken. Hierna bepalen we de materialen en de beplanting. We kiezen alleen voor duurzame materialen, die in verhouding zijn met uw huis en de oppervlakte van uw perceel. Hierdoor zullen deze op de lange termijn het beste resultaat opleveren. Als het ontwerp klaar is worden de kosten voor de aanleg van de tuin in een duidelijke offerte uitgewerkt.

Voor elk budget een optimaal tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Erik vd Berg maakt zelf handgetekend schetsontwerp, maar wij werken ook samen met een architecten- en ontwerpbureau. Dankzij deze samenwerking hebben onze klanten meerder keuzemogelijkheden en kunnen interessant en creatief ontwerp op topniveau aanbieden. De keus is nu aan u!

Bij ons gaan adviseren, budgetbeheersing, service en een hoge kwaliteit van groenzorg hand-in-hand. We combineren tuinwensen met ervaring en zo komen we tot de buitenruimten die onze klanten zich wensen.